Welkom bij Into Italia! Heb je hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Bel, mail of app ons en wij helpen je!
Levertijd 3-4 werkdagen
Gratis verzending in Nederland vanaf €50,00
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Wat je favoriete koffie over jou vertelt

Wat je favoriete koffie over jou vertelt

Wat vertelt je favoriete koffie over jou? Elke koffie zegt wel iets over je karakter. We hebben ze op een rijtje gezet voor je.

1. Zwarte koffie, zonder iets

Hoe zwarter, hoe beter? Dan ben jij iemand die houdt van orde en efficiëntie en altijd de leiding neemt. Je hebt graag de touwtjes in handen en houdt niet van veranderingen. Je bent eerlijk, direct en een ongelofelijk harde werker. Yup, jij weet wat je wil en doet alles om je doel te bereiken!


2. Klassieke koffie met melk

Een gewone koffie met een vleugje melk erbij? Dan ben jij een rustige persoon, die altijd vriendelijk, hulpvaardig en attent is. Jij houdt niet van confrontaties en gaat altijd op zoek naar de gulden middenweg. Maar nee, dat wil niet zeggen dat je over je heen laat lopen: je weet wat je wil en probeert je doel te bereiken, al is dat dan op jouw eigen, beheerste manier. Geloof ons: zo ga je héél ver komen.


3. Klassieke koffie met suiker

Jij bent een echte zoetekauw, dat kan je niet ontkennen. En ook je persoonlijkheid is zoet: je bent heel sociaal, spontaan, zorgzaam en wil voor iedereen goed doen. Je staat enorm positief in het leven, bekijkt alles van een zonnige kant én brengt altijd leven in de brouwerij. Natuurlijk word jij door iedereen graag gezien!


4. Klassieke koffie met melk en suiker

Melk én suiker? Dat wil zeggen dat jij niet alleen een sociaal en actief beest bent, maar even goed heel rustig en beheerst kunt zijn. Jij kan je heel goed aanpassen aan verschillende omstandigheden én aan verschillende mensen. Je bent ook iemand die geniet van het leven en die niet bang is om van verschillende dingen te proeven. Nice!


5. Espresso

Net als de liefhebbers van zwarte koffie, ben je als espressodrinker een harde werker. Meer nog: je bent ambitieus en wil zoveel mogelijk bereiken in je leven. Je bent altijd bezig, altijd onderweg en hecht enorm veel belang aan punctualiteit, orde en stiptheid. Dat zorgt ervoor dat je enorm betrouwbaar én loyaal bent!


6. Dubbele espresso

Een gewone espresso is voor jou niet straf genoeg: jij moet een dubbele shot hebben. En ja: dat heb je ook wel nodig, want jij hebt een druk leven. Je bent iemand die ervoor gaat op werkgebied, maar ook in je vrije tijd wil je nog zoveel mogelijk doen. Sporten, boeken lezen, afspreken met vrienden: jij bent altijd bezig!


7. Ristretto

Snel en efficiënt, dat zijn de woorden die jou het best beschrijven. Jij bent ook wel een beetje perfectionistisch: je hebt graag dat alles ordelijk en proper is. Jij doet altijd en overal je best, omdat je het onderste uit de kan wil halen, op alle vlakken. En ook heel belangrijk: je kent jezelf heel goed en weet waar je voor staat!


8. Cappuccino met slagroom

Jouw favoriet is een Vlaamse cappuccino, met een flinke toef slagroom? Dan ben jij iemand die veel belang hecht aan familie en vrienden en die liefst zo vaak mogelijk bij je thuis ontvangt. Je houdt van gezelligheid, sfeer en romantiek. Je bent een zeer open persoon, die houdt van babbelen, lachen en altijd wel te vinden is voor een goeie grap. Natuurlijk wil iedereen in jouw gezelschap vertoeven!


9. Cappuccino met melkschuim

Als jij een liefhebber bent van Italiaanse cappuccino's met melkschuim, dan ben je een romantische en liefhebbende persoon. Het allerbelangrijkste voor jou zijn je familie, je lief en je vrienden. Maar je bent ook wel een beetje mysterieus: je laat nooit het achterste van je tong zien. Je bent iemand die veel nadenkt en een beetje perfectionistisch ingesteld is.


10. Café Latte

Als je van een café latte of koffie verkeerd houdt, dan ben je iemand die heel sociaal is en liefst zoveel mogelijk mensen om zich heen heeft. Jij bent iemand die probeert om voor iedereen goed te doen en staat altijd klaar om te helpen. Je vrienden weten dat ze altijd op jou kunnen rekenen: jij bent betrouwbaar, altijd vriendelijk en ongelofelijk positief!


11. Latte Macchiato

Jij bent iemand die het graag rustig aan doet. Lekker in de zetel zitten, met een koffietje, een dekentje en een goed boek of een romantische film: dat vind je zalig. Je bent een dromer, fantaseert veel en probeert je zo weinig mogelijk zorgen te maken. Andere mensen vinden het zalig om bij jou te zijn, want jij brengt rust en kalmte, maar ook dromen en lol in hun leven.


12. Koffie met een vleugje chocolade of karamel

Zoet, zoeter, zoetst. Jij bent iemand die houdt van de zoete, zachte, lieve en romantische dingen. Maar je bent ook altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen: jij wil zoveel mogelijk uit het leven halen. Je bent spontaan, gaat bewust op zoek naar avontuur en houdt van verrassingen. Je kan heel goed omgaan met mensen en vindt het zalig om anderen te plezieren.


13. Frappuccino

Ook jij houdt van zoete koffies, meer bepaald van frappuccino's. Dat wil zeggen dat je iemand bent die graag experimenteert en niet bang is voor een beetje avontuur. Maar er is meer: jij bent ook hip & trendy, jong (van geest) én actief op sociale media. Je bent ook graag gezien door iedereen én hebt heel veel goede vrienden, met wie je je ongelofelijk amuseert. Jij geniet van het leven!


14. Iced Coffee

Jij bent al helemaal gek op de koude koffies (in blikjes of flesjes) die je tegenwoordig in elke supermarkt kan kopen? Dan ben jij iemand die helemaal mee is met alle vernieuwingen, zeker ook op technologisch vlak. Je bent heel actief op sociale media en bent niet bang om daarop je mening te verkondigen. Je bent ook vaak onderweg, altijd bezig en houdt van een strakke deadline. Respect!


15. Irish Coffee (en andere koffies met alcohol)

Jij bent een liefhebber van een koffievariëteit met een flinke teug alcohol erin? Dan ben jij iemand die vooral zoveel mogelijk plezier wil maken in het leven. Jij houdt je nooit in, voor niks of niemand, en durft uit te komen voor je mening. Andere mensen respecteren dat, want ze weten waar jij voor staat en wat ze aan jou hebben. Plus: je bent ook iemand die leven in de brouwerij brengt, mopjes maakt én altijd klaarstaat voor je vrienden. En zo hoort het ook!

En, kun je je er een beetje in vinden? Wij hebben er in ieder geval wel dorst van gekregen! Snel even kijken of het de koffie al pruttelt! :-)


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending in Nederland

voor orders vanaf €50,00

Gratis retour

binnen 14 dagen

De mooiste wijnproeverijen

neem contact met ons op voor meer info