Welkom bij Into Italia! Heb je hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Bel, mail of app ons en wij helpen je!
Levertijd 3-4 werkdagen
Gratis verzending in Nederland vanaf €50,00
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Waarom je 2015 NIET met champagne moet beginnen.

Waarom je 2015 NIET met champagne moet beginnen.

Het nieuwe jaar NIET met Champagne beginnen.. lees ik dat goed?
Jazeker, en we geven je 4 ijzersterke redenen waarom we dit zeggen. Enjoy..

Sorry, wat?
Rond de feestdagen beginnen we bij Into Italia meestal enorm uit te kijken naar die “pop” van de kurk middernacht. Daarom kunnen we ons heel goed voorstellen dat je even twijfelt bij deze  titel. Geloof ons, we hebben een goed punt. Beter zelfs, we hebben er 4!


1. Tijd voor iets nieuws..

Bij uitstek is de jaarwisseling het moment van dromen, wensen, hoop en inspiratie. Op naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Tijd voor iets nieuws.. en dat betekent niet dat je de bubbeltraditie om 12 uur moet laten varen, maar wél dat er misschien eens ruimte is voor iets anders dan Champagne. (En wij doen hier graag een suggestie voor deze jaarwisseling)

 

2. Tijd om waardering uit te spreken..

Je gasten zijn het waard. Ongeacht wie je op bezoek krijgt, hoe jullie jaar samen is verlopen of welke plannen en hoop je hebt voor het komende jaar… spreek je waardering uit voor dit soort momenten. Daar hoort een écht goede toost bij, die liefst ook nog betaalbaar is. Champagnes zijn er in allerlei soorten en prijsklassen, maar het blijft een champagne. 

Toon je gasten je smaak en deel met hen de ontdekking van iets nieuws. Er zijn voldoende mousserende alternatieven voor champagne die van ongekend niveau zijn, zónder dat het pijn doet in je portemonnee.

 

3. Tijd voor iets beters..

Gedurfde statement misschien, maar we zeggen het echt. Begin 2015 met iets beters dan vorig jaar. Niet weer Champagne, maar iets dat jullie nieuwe jaar écht in stijl laat beginnen.

En daarvoor raden wij heel graag de Franciacorta Brut aan.
We begrijpen heel goed dat we als Italië liefhebbers ook tijdens zo’n moment kiezen voor een Italiaanse optie, maar we gaan graag de uitdaging aan: Als je eenmaal geproefd hebt, weten we bijna zeker dat je voortaan elke jaarwisseling de champagne laat staan.

 

4. We maken het extra interessant..

Om je dit jaar extra eenvoudig te laten kiezen voor een Italiaans alternatief voor champagne, is de Franciacorta Brut tot en met 31 december extra voordelig.

Bestel hier eenvoudig via de webshop en je korting wordt direct verrekend!
 

En wil je ons een plezier doen?
Laat ons via Facebook of de website weten hoe jij en je gasten de keuze hebben ervaren!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending in Nederland

voor orders vanaf €50,00

Gratis retour

binnen 14 dagen

De mooiste wijnproeverijen

neem contact met ons op voor meer info