Welkom bij Into Italia! Heb je hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Bel, mail of app ons en wij helpen je!
Levertijd 3-4 werkdagen
Gratis verzending in Nederland vanaf €50,00
Klanten beoordelen ons met een 9,7

L’Artigiano di Gardini Chocolade: Ambachtelijk en Handgemaakt!

L’Artigiano di Gardini Chocolade: Ambachtelijk en Handgemaakt!

NIEUW in ons assortiment en (ook) lekker bij een kopje koffie; de heerlijke chocolade van L’Artigiano di Gardini. Verkrijgbaar in verschillende varianten uit verschillende werelddelen.

De chocolade van L’Artigiano di Gardini heeft zijn oorsprong in het eind van de vijftiger jaren, toen grootouders Filippo en Mentana een bakkerij openden. Deze bakkerij werd later overgenomen door dochter Maria en haar man Gastone, die zich toelegden op de patisserie. Hiermee gooiden zij hoge ogen en zodoende openden zij in 1976 de –inmiddels bekende- patisseriewinkel ‘Pasticceria Le Perle’ in Lido di Spina. Deze is tot de dag van vandaag een fenomeen voor liefhebbers van patisserie.

Alle Gardini’s zijn opgegroeid met het patisserievak. Zodoende heeft de jongste generatie in 1987 een concrete stap gezet om in het verlengde daarvan, het chocolatiersvak in de praktijk te brengen. Dit resulteerde in de opzet van een aftakking van het familiebedrijf, speciaal gericht op chocolade. Dit onder de naam van ‘L’Artigniano’, (‘de ambachtsman’), om hun werkwijze te benadrukken.

Door de jaren heen heeft L’Artigniano naam gemaakt en is het een fenomeen in de chocolade geworden. Met afnemers uit de hele wereld, is de omvang van het bedrijf door de jaren flink gegroeid. Dit heeft de familie in staat gesteld om in toenemende mate bezig te zijn met het continu verbeteren van chocolade binnen de kaders van het ambacht zelf: kwaliteit en ervaring zijn de peilers van het productieproces waarmee de familie Gardini al jaren hoogwaardige chocolade maakt.

Het pure karakter van de L’Artigiano di Gardini chocolade is dan ook onmiskenbaar!
Proef de unieke smaken van deze hoogwaardige pure en melk chocolade tabletten. Verkrijgbaar met een cacao percentage van 32% tot 100%!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending in Nederland

voor orders vanaf €50,00

Gratis retour

binnen 14 dagen

De mooiste wijnproeverijen

neem contact met ons op voor meer info