Wijnproeverijen

Bijzondere Italiaanse wijnproeverijen

Into Italia verzorgt proeverijen op maat voor een breed publiek. Of je nu een serieuze proefclub bent, of met vrienden een avond gezellig in de Italiaanse wijnmakelij wil duiken, alles is mogelijk. Afhankelijk van de wensen en het publiek stellen wij een gebalanceerde, interessante en kwalitatief hoogstaande proeverij samen, uiteraard in overleg. Ben je geïnteresseerd in een bepaald thema? Dan nemen wij dat uiteraard mee in de proeverij. De proeverij kan uiteraard ook 'blind' opgetuigd worden, als dat wenselijk is. 

De proeverijen kunnen op iedere gewenste locatie gegeven worden. Buiten Tilburg rekenen we hier wel een kleine meerprijs voor. We nemen dan de wijn, het glaswerk en toebehoren mee, zodat u zelf thuis niets voor hoeft te bereiden!

Prijs: €24,95 per persoon (Deze kan uitgebreid worden met een vlees- en kaasplateau voor €9,95 p.p)
Tevens kan de proeverij uitgebreid of ingeperkt worden, neem voor meer informatie contact met ons op.
Duur: afhankelijk van de invulling. Doorgaans neemt de gemiddelde proeverij tussen de 2 en 3 uur in beslag.
Aantal personen: vanaf 8 personen

Tevens kunnen wij Themaproeverijen verzorgen, binnen het spectrum aan Italiaanse wijnen wat wij aanbieden. Themaproeverijen kennen een opslag van 5 euro per persoon, mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een Franciacorta Proeverij of Piëmonte Proeverij.

U kunt per telefoon of mail contact met ons opnemen voor een proeverij. Natuurlijk ook voor vragen over de invulling of aankleding van een proeverij, of vragen in het algemeen!