10% KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT!
Levertijd 3-4 werkdagen
Gratis verzending in Nederland vanaf €50,00
Klanten beoordelen ons met een 9,4
Into Italia - hét blog over Italiaanse wijnen en Italiaanse koffie!

Franciacorta versus Champagne: Into Italia neemt een kijkje achter de linies

Franciacorta versus Champagne: Into Italia neemt een kijkje achter de linies

Zoals je wellicht weet, is Into Italia een fervent liefhebber van Franciacorta, de absolute top van de Italiaanse Mousserende wijn. Regelmatig maken wij de vergelijking tussen Franciacorta en het boegbeeld van de Mousserende wijn: de Champagne. Als het aan ons ligt, is Franciacorta 'de nieuwe Champagne'.

Aankomende week gaan wij een kijkje nemen in de Champagne, om de verschillen nog eens op een rijtje te zetten. En om natuurlijk de proef (letterlijk) op de som te nemen. Dat kun je natuurlijk volgen via ons Instagram account (@into_italia). Speciaal voor jou zetten we de belangrijkste gelijkenissen en verschillen tussen Franciacorta en Champagne nog even op een rijtje.

Genieten in de winter: Italiaanse kaasfondue

  • Geplaatst op
  • Door Margot de Beer en Frank Geerts
  • Geplaatst in Monferrato Rosso
  • 0
Genieten in de winter: Italiaanse kaasfondue

De temperatuur daalt tot 6 graden onder nul. Wat is er dan lekkerder dan lekker binnen te blijven met vrienden of familie en te genieten van een heerlijke kaasfondue? Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een heerlijk recept voor kaasfondue uitgeschreven, met een ‘Italiaanse twist’… Namelijk met truffel!

En, als je dan de hele avond zit te dippen, wil je daar eigenlijk ook iets lekkers bij drinken. Ook daar hebben we wat op verzonnen…

De voorjaarscrisis… Hoe zit je voor een dubbeltje toch op de voorste rij?

De voorjaarscrisis… Hoe zit je voor een dubbeltje toch op de voorste rij?

Sja, januari. Niet iedereen is er even blij mee. Alle feestdagen zijn achter de rug, en daarmee ook alle zonden, waardoor mensen al gauw het idee hebben dat ze moeten compenseren. En de bodemloze put die je in december nog ‘je portemonnee’ noemde, lijkt ook met de noorderzon vertrokken. Maar goed, om nu tot het voorjaar Netflix te gaan kijken met een glaasje ‘Liebfraumilch’ voor je neus… Daar word je ook niet echt blij van. Dus hoe krijg je weer wat ‘Schwung’ in je bourgondische levensstijl? Wij helpen je op weg!

Gratis verzending in Nederland

voor orders vanaf €50,00

Gratis retour

binnen 14 dagen

De mooiste wijnproeverijen

neem contact met ons op voor meer info