10% KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT! GEBRUIK CODE BLACK1250
Levertijd 3-4 werkdagen
Gratis verzending in Nederland vanaf €50,00
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Italiaanse proeverijen, nu ook voor jou!

Italiaanse proeverijen, nu ook voor jou!

Waar vind je in deze tijd nog een goed verzorgde Italiaanse wijnproeverij op hoog niveau? Een leuke, volledig ingevulde proeverij die aansluit op jouw avondinvulling, en ook nog betaalbaar is? Sinds kort biedt Into Italia waanzinnige proeverijen aan, afgestemd op jouw wensen!

Het heeft wat moeite gekost, maar het is dan toch echt zo ver: ons proeflokaal is af! We hebben onze vestiging in Tilburg omgebouwd en een prachtig proeflokaal ingericht waar we voor ieder gezelschap gezellige proeverijen kunnen verzorgen. In het thema van onze wijnen, met een knipoog naar onze heerlijke koffie en chocolade, bieden we diverse gezelschappen de ruimte om hun avond in te vullen onder ons dak.

We bieden zelfs proeverijen op locatie aan als dat beter aansluit op jouw wensen. Laat ons weten hoe we jouw avond in kunnen vullen, dan zorgen wij voor een onvergetelijke avond, verzorgd door onze specialist.

Proeverijen zijn af te nemen voor gezelschappen vanaf zes personen, vanaf 19,95 per persoon. Neem contact met ons op voor details!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Gratis verzending in Nederland

voor orders vanaf €50,00

Gratis retour

binnen 14 dagen

De mooiste wijnproeverijen

neem contact met ons op voor meer info